Over Bluetooth speakers


De Wharfedale Exson-serie draagbare Bluetooth-luidsprekers zijn uniek ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse muziekliefhebber. De Exson-serie luidsprekers maken het gemakkelijker om binnen en buiten van uw muziek te genieten en brengen draagbaarheid en plezier in uw luisterervaring en het dagelijks leven.

 

Met aspecten van de rijke Wharfedale erfenis in het aanbieden van draagbare muziekweergave voor muziekliefhebbers, is het onze passie om aantrekkelijke, handige en praktische audio-oplossingen te leveren.

 

Waar en wanneer u wilt!

Neem muziek van uw telefoon of tablet mee naar de tuin, naar het strand, naar het bos, naar het zwembad of naar de sportschool. Met de Wharfedale Exson serie draadloze luidsprekers kunt u uw muziek overal afspelen.

 

De Wharfedale draagbare Bluetooth-luidsprekers onderscheiden zich van de gewone luidsprekers door hun lange levensduur, duurzame ontwerpen, krachtige drivers, ongelofelijke basprestaties die worden aangestuurd door unieke DSP's aan boord, handsfree telefoonfunctionaliteit en andere unieke functies.

 

Trouw aan onze geschiedenis en onze visie zijn wij van mening dat de Wharfedale Exson-serie de beste Bluetooth-luidsprekers in hun klasse heeft. Om de Wharfedale authenticiteit te demonstreren als benchmark in betaalbare luidsprekers met toonaangevende technologie, styling en bovenal geluidsprestaties, hebben we Exson gecreëerd omdat uw levensstijl dit vereist en uw oren het verdienen!

 

Exson M

Verken het buitenleven op uw favoriete soundtrack met de draadloze Bluetooth luidspreker Exson M van Wharfedale. Met een stijlvolle en schokbestendige buitenkant zorgt de Exson M ervoor dat u nooit een beat mist, hoe zwaar de omstandigheden ook zijn. Hij is licht van gewicht, zwaar belastbaar en voorzien van een zeer handig draaghandvat om het goed te doen op uw grote dag. Ga aan de kant van de stad in het skatepark of op uw volgende kampeertocht nooit meer zonder uw favoriete tracks dankzij de Exson M van Wharfedale.

 

Exson S

Of het nu gaat om het zwembad, de werkplek of bij de achtertuinbarbecue, ons nieuwste Bluetooth-aanbod is waterdicht, stofdicht, druppelvrij en dat alles terwijl je dat beroemde walvisgeluid levert. Met een hoog volume output, dubbele Wharfedale radiatoren en een Maxx Bass DSP voor diepe bastonen, zorgt Exson S ervoor dat uw muziek ruim boven het achtergrondgeluid uitkomt om kristalheldere hoge tonen, gestructureerde middentonen en diepe bastonen te leveren. Het is onze eerste echt veelzijdige, zeer krachtige, draagbare bluetooth luidspreker.